Å glede et annet menneske.

Et smil eller bare et hei er som regel nok til å glede et menneske i hverdagen, og jeg er personlig veldig glad i ordtaket "Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg".

Jeg er et positivt og omsorgsfullt menneske som setter andre høyt og mange ganger fremfor meg selv. Det betyr mye for meg at folk jeg bryr meg om og setter stor pris på har det bra. Man kan enten vise takknemlighet eller omtanke i form av ord eller bare et smil og en god klem. Selv er jeg veldig glad i det siste :-)

I dag ønsket jeg å gjøre stas på en veldig god kollega av meg. Ei som jobber i vår hyggelige kafeteria. Jeg har lenge tenkt på det, så når jeg endelig fikk en liten halvtime til overs, så bar det rett i blomsterbutikken for å hente en nydelig potterose <3

Denne damen er et menneske som sprer stor glede rundt seg. Hun er bestandig blid og glad, yter service fra hun kommer til hun går og er ellers et menneske som jeg setter stor pris på å ha rundt meg. 

Hjertelig takk for at du er den du er <3
2 kommentarer

Tommy Iversen

20.06.2013 kl.14:03

Jøss, slike damer som deg finnes det ikke mange av pr dags dato! Heldig den mannen som får deg, Linda Kristine! :)

Ellers kan jeg bare si at, du skriver bra (og ikke mist motet, selv om du ikke har så mange kommentarer per blogg. Det kan være flere som leser, men ikke skriver!) :)

Linda Kristine

22.06.2013 kl.21:04

Takk for veldig koselig kommentar Tommy :-)

Bloggen har dessverre blitt nedprioritert, da jeg jobber lange dager og hvor fritid er fremmedord..Kommentarer er bestandig hyggelig å få og jeg har fått mange koselige hilsner opp gjennom alle de årene bloggen har eksistert. Min intensjon har heller aldri vært å oppnå flest mulig kommentarer og innlegg.

Samtidig er den min lille baby og en form for dagbok, hvor jeg av og til får lyst til å skrive litt om meg og mitt. Og dele litt av min hverdag med dere :-)

Så den får fortsatt lov til å stå og jeg kommer nok ennå til å skrive litt her, når anledningen og lysten byr seg :-)

Ønsker deg en fantastisk St.Hans helg!

Sommerklem fra

Linda Kristine :-)

Skriv en ny kommentar

hits