Hva er det med meg og Russland??!!

Gjentatte ganger blir jeg spurt om jeg er russisk. Husker en gang at mannen i kassa på Rimi spurte meg rett ut!! Ble litt satt ut med det samme kan man si ;-)) Han trodde ikke på meg da jeg sa jeg var norsk. 

Sist gang var da jeg trengte å forhøre meg om nærmeste taxiholdeplass fra konsertarenaen i Tyskland. Den kvinnelige vakten spurte meg; - Where are u from? ...Jeg svarte jo Norge såklart og fikk til svar at hun var så skråsikker på at jeg var fra Russland..!! hahah, jeg kan ikke annet enn å le ;)

Uansett er det mange skjønnheter som kommer fra Russland, så jeg tar det som et stort kompliment! <3 Keep it that way!! ;)

Må jo være den lyse huden min og det blonde håret, ansiktstrekkene eller noe annet lingende som utpeker seg...ikke vet jeg.


5 kommentarer

Hanne Jacobsen

27.02.2013 kl.01:21

Så gøy :)

senoritaen

27.02.2013 kl.01:22

Hehe, det er artig da :)) Greit å skille seg litt ut

Linda Kristine

01.03.2013 kl.19:51

Så sant! ;)

05.03.2013 kl.10:34

Det er nok klesstilen også kombinert med det andre. Ikke for å være frekk, du kler det, men klesstilen til de russiske jentene er også litt sånn "tacky". Utringet, åletrangt og litt for mye av alt:)

Linda Kristine

12.03.2013 kl.20:04

Kan hende jeg kledde meg mere slikt før, men tidene forandrer seg. Så gjør jeg, med alderen, og jeg kan vel trygt si jeg kler meg mere klassisk og "påkledd" nå. Takk og lov :-)
Tror nok heller det er den lyse huden og ansiktstrekkene. Det er flere som sier det nemlig! ;)

Skriv en ny kommentar

hits