Det legendariske bandet SCORPIONS!!!!
Vi var særdeles heldig med plassene, for vi hadde jo sjefsutsikt til scenen!! Som nevnt så er jeg "oppvokst" med dette fantastiske bandet, gjennom pappa og alle somrene nordpå, så denne konserten var en stor opplevelse. Også for meg. Det er yderst få som kan måle seg med Klaus Meines stemme. Den er så klokkeklar og ren; også live. Mannen er 64 år faktisk, men stemmen kan ingen ta fra ham!! Jeg bøyer meg i støvet...!! *frysninger i huden*

 
* Oppvarmingsbandet *

- Hadde det ikke vært for den gode stemningen og anledningen, så hadde de blåst av meg hodet..!! Dette var hardt å høre på..hahaha ;-P Var utrolig nok tøft å høre på her inne, men jeg ville ALDRI i mitt liv satt på en skive med dem her hjemme. 

 * Klaus Meine og resten av gutta i Scorpions *
Elsker dette bildet!!! Snakk om "moment" :)Samme her!! Love it!!


Crazy Man!!! hahaha ;) Trommeslageren var jo nesten nok underholdning i seg selv, for han tok regelrett av!! Han var klinsprø og hadde et stort og langt nummer alene. Kommer aldri til å glemme det, for å si det mildt!! ;)


* Under fremførelsen av ei av de nydelige balladene *
Pappa kjøpte med seg en flott t-shirt!! :-) Den var utrolig fin!

MINNER FOR LIVET DETTE, OG EI AV DE BESTE HELGENE JEG NOENSINNE HAR HATT. ER VIRKELIG GLAD FOR AT VI BEGGE FIKK OPPLEVE SCORPIONS I LEVENDE LIVE OG DEN PRAKTFULLE STEMMEN TIL KLAUS MEINE!  

Hjertelig takk for en superkoselig og gøyal konserthelg pappa! Det var topp! :-) Hvor går neste tur? ;-)

2 kommentarer

Magnar Karlsen

27.02.2013 kl.08:05

Jøss Linda,kjempeflott "konsertreportasje"!Har vært på noen store konserter,men denne var spesiell.Utrolig god stemning,åsså hadde vi "kongetribuneplasser"!Ikke for nært og ikke for langt ifra.Og så fikk jeg oppleve hvor vennlige tyskere er.Ei helt utrolig koselig helg Linda!Blir vanligvis sliten av sånn kjør,men her var det så mange visuelle opplevelser at pappa ble "uslitelig"!Så var "lille Linda" utrolig hjelpsom med alt.Ikke noe stressing her,tok den tiden det gikk.Tilbake til konserten:Vanligvis "hater" jeg sånn musikk som oppvarmingsbandet serverte,men stemningen var "magisk",så man fordøyde det også!Så fikk man oppleve den legendariske Klaus Meine,noe renere stemme finnes ikke!!!Og så den klinsprøe trommeslageren da...Bare han var verdt konsertbilletten!Resten av bandet var også helt fantastisk,men vokalisten og trommeslageren stakk seg godt ut.Men som sagt før:Sceneshowet tilhører Roger Waters!!!!!!!!!!!!!!!

Linda Kristine

01.03.2013 kl.19:51

Ja, vi hadde en fantastisk helg!! :-)) Koste meg såå mye med deg pappa, og det var mange opplevelser som skulle fordøyes. Gleder meg allerede masse til Roger Waters konserten i august!! :-))

Stor og god klem :-)

Skriv en ny kommentar

hits