Tysklandstur og Scorpions!

 

Uken før jul så var pappa og jeg på vår aller første utenlandsreise sammen. Det var jammen på tide!! ;) 

Det var en helg helt utenom det vanlige, og noe vi begge sent eller aldri kommer til å glemme.

Pappa informerte meg om at den legendariske gruppen Scorpions skulle holde avskjedsturne, og siden jeg selv er "oppvokst" med musikken deres (pappa er stor fan), så ville jeg svært gjerne være med ham på konsert. Jeg bestemte meg raskt for at vi skulle komme oss dit, selv om det innebar at vi måtte reise utenlands ( på vårparten var det ennå ikke bestemt at de skulle holde konsert i Norge og Sverige). Nærmeste var Oberhausen i Tyskland. Så slik ble altså turen til!! ;)

 
Ei til som ville være med på tur. Her i bagen til pappa ;)

 Det er jammen sjeldent jeg går på McDonalds, men når man kommer sent frem, og alt annet i Oberhausen er stengt, så er det faktisk et veldig bra alternativ :-) Godt å fylle magen litt før vi dro til hotellet.

 


Og da vi ankom hotellet fant vi fort ut at de hadde en hyggelig liten bar. Så da ble det en liten tur dit også, før vi la oss :) *Ut på tur, aldri sur*

 

Konjakk på far og kakao på datteren ;) Tyskerne vet forresten godt hvordan de skal lage en god kakao, for denne var jammen bra!! Og måten de tilberedte den på; jeg er imponert!


Hovedgrunnen til at vi var der!! Dere kan tro vi gledet oss til dette!! Vokalisten i Scorpions har en stemme som få, og den er så ufattelig ren og klar. Selv under live opptreden..!! Elsker mange av låtene deres, så klart jeg måtte få med meg dem før de legger opp! De har jo holdt på i mange mange år, så jeg forstår at de sikkert vil gjøre litt andre ting nå :-)

 
Tyskland er jo kjent for de flotte julemarkedene og Oberhausen var intet unntak :-) Helt i enden her er konsertarenaen, som vi var i på kvelden denne lørdagen. Dagen brukte vi til julemarkedet og det svære kjøpesenteret Centro.


Nam!!!!


Ingen Tysklandstur uten den berømte Glühwein!! :-)

Julemarkedet lå rett ved siden av Centro, så det var kort vei til alt. For oss så kunne det ikke vært bedre, for da hadde vi alt under ett. Er det noe Tyskland er gode på, så er det disse markedene. De er så stemningsfulle og fulle av flotte, gjerne hjemmelagde, ting. Så det er jo en fryd for øyet, bare å se og ta inn alle inntrykkene. 

 

Ingen Tysklandstur uten den kjente  Berlinerkransen. Alt må oppleves og nytes <3

Hyggelige mennesker er det også her, og det gjør jo selve oppholdet enda koseligere. Vi tok oss en liten hvil, før vi beveget oss inn på selve kjøpesenteret.


Tror det er en her som gleder seg til kveldens konsert. Se bare hvordan han kaster blikket langt over til konsertarenaen ;)


<3 Julestemning <3

Den genseren der var du heldig med pappa!! Flaks at vi gikk inn i den butikken ;) Det er jo så artig å handle i utlandet, da man kommer over ting som ikke finnes her hjemme i Norge. Dessuten får man kvalitet, til og med design, til en myye lavere pris. Det er også èn av hovedgrunnene til at klesskapet mitt hjemme nå gradvis fylles opp av ulike designklær. Har både Michael Kors, Dolce&Gabbana, Guess, Met, Moods Of Norway og annet norsk design. Kjenner jeg har blitt mye mere bevisst på kleskvaliteten etterhvert. Og tro meg; jeg er IKKE av den typen som shopper klær konstant og har et helt lass av tøy og sko. Tvert i mot faktisk!! Dere ville fått sjokk, hvis dere hadde sett hvor lite som faktisk ligger i skapet ;) 

 
Denne nydelige GUESS toppen fant jeg helt tilfeldig i en egen Guess forretning inne på senteret. Den var satt ned temmelig mye, så jeg betalte vel bare rundt 500kr for den. Elsker pynten på den! En perfekt hverdags- OG partytopp. Alt ettersom hva anledningen er og hva man har til :-) Det ble det eneste kleskjøpet denne helgen faktisk!! Men et perfekt et sådan!! ;)

<3 To glade og fornøyde <3 

 Starbucks er et must hver gang jeg reiser utenlands!! De er veldig gode på mocca og frappucino, og siden jeg ikke drikker vanlig kaffe, så er disse perfekte for mitt vedkommende :) Dessuten har de noen vanvittig gode yoghurter. Første gangen mamma og jeg var i NY, så spiste vi frokost på Starbucks sånn ca hver dag ;) For meg så er dette litt luksusfølelse, og av den grunn så holder jeg meg langt unna Starbucks, som ligger her hjemme på Gardermoen. Jeg mener vi ikke hadde trengt dette i Norge, da vi allerede har fantastiske Stockfleths. De er også helt klart best på mocca (jeg har prøvd flere, og det er mye ymse..). Pappa ble raskt introdusert for denne herligheten, så vi fikk et godt avbrekk :-) 

Stemning ute på julemarkedet, i det mørket snart faller. Nesten koseligere å gå ute på kveldstid, med alle lysene fra bodene :)

 
Vi fant raskt en hyggelig pub/restaurant, hvor vi både spiste og koste oss med oppvarmings "brus" ;) Denne lørdagen var perfekt på mange måter!! 

 

Kveldsaktivitetene der ute var det ingenting å si på!! Hadde jeg på forhånd visst om dette, så hadde jeg kastet meg ut i en badering med det samme!! hihi ;) Noen ting blir man rett og slett aldri for gammel til ;)

 
Vi nærmer oss ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits