REUNION med gamleklassen!

Det begynner å bli noen år siden jeg gikk at av Helse- og Sosialfag linjen på Lambertseter Videregående Skole. Det var i skoleåret 1997-1998. 

Synes det er fantastisk at det ble tatt initiativ til en sammenkomst med denne og Barne- Og Ungdomsarbeider linjen, nå i år. I tillegg til en god del "elever", så kom jaggumeg to av lærerne også! Veldig koselig å hilse på alle sammen. Noen av dem kjente jeg ikke fra før, da jeg kun gikk HS første året, før jeg byttet skole. Men de fleste kjente jeg igjen! ;)  Og de var seg selv lik :-)Takk Joakim, for flott og samtidig gøyal tale! :-)

Jørgen kom dessuten med sin "Teddy" låt! Helt fantastisk!! :-P

Venevil og jeg var veldig gode venninner på den tiden og vi hadde kallenavn på hverandre: "Ruslebiffen og Vandrekoteletten" (internt). Vi har ledd mye av dette; også denne kvelden. Hun er et flott menneske og sprer mye glede og latter rundt seg. Så jeg må si det var veldig koselig å treffe henne igjen, etter så mange år <3 


Fin du er Venevil :-)


Godjentene!! Marianne, helt til høyre, gikk jeg også i klasse med på barne- og ungdomsskolen :-)


Siv Ellen er ei jente med et hjerte av gull!! Hun ble jeg kjent med på HS og har vært god venninne med helt siden den gang. Husker godt vi var flittige på skolen og jobbet mye med skolearbeide. Vi la omtrent sjelen i alt vi gjorde ;) Husker spesielt da vi hadde samtale med klassestyreren vår og vi begge fikk beskjed om at vi jobbet for mye med skolearbeidet..!! Og at vi godt kunne trappe litt ned, slik at vi kunne nyte fritiden mere. Vanligvis er det jo motsatt ;) ...men fulgte vi rådene fra læreren?...Nope!! hehe...Samtidig er det veldig gøy å bla i gamle skolepermer, for alt er i sin skjønneste orden og sirlig skrevet ned og sortert. En fryd for øyet :-) Artige og gode minner Siv Ellen! :-)


Litt bilder fra "gamledager" og da vi var på klassetur med Hvite Busser:Venevil og jeg..hehe ;)


Oakley Briller, Adidas hettegenser, Dr Martens sko OG rumpetaske!! hahaha, det var tider ;)


Siv Ellen og jeg på bussen. Husker hun hadde med seg to hele paprikaer, og jeg fikk den ene. Spiste hele ;) 

Utrolig hva man husker! ;) 

(Måtte låne noen bilder fra Reunion sammenkomsten vår, da jeg ikke hadde så mange selv)

2 kommentarer

24.02.2013 kl.21:10

Hahahaha.... Fy f... Linda:) noen av disse bildene var rett og slett jævlige... Tenk at jeg så sånn ut:) men utrolig koselig å se deg igjen også!!! Og takk for gode ord! Håper på mer kontakt fremover! Klem fra Ruslebiffen!!!! ;)

Linda Kristine

24.02.2013 kl.21:29

Hahaha, ja du er nok ikke den eneste som tenker slik! ;) Det var tider, eller hva?
Vi må definitivt møtes igjen <3
Stort smask fra Vandrekoteletten!! :-P

Skriv en ny kommentar

hits