Stemningsbilder fra flere ølvertinne oppdrag den siste tiden.

Som mange av dere sikkert allerede vet, så har jeg jobbet for et stort eventbyrå gjennom mange år. Det er flotte og dyktige mennesker i staben, og oppdragene er flere gjennom et kalenderår. 

Det oppdraget som det går desidert mest av er typ tyroleraften med Oslo Blåseorkester og oss jentene som Heidi, Helga, Olga osv. Dette er svært populært ute blant firmaene, så det hender rett som det er at vi leies inn som ølvertinner og ikler oss de flotte kjolene :-) Kjolene er forresten håndplukket av meg selv, da jeg ønsket kjoler som sitter bra på, ser bra ut og som skiller seg ut :-)

 Rebecca er som veteran å regne i denne sammenheng, da hun har vært med hele veien. Sabine er ny, men sklir rett inn i "familien" og det ser ut som hun ikke har gjort annet. Er veldig glad for å ha henne med, da hun tar initiativ, er en solstråle uten like og ellers en godjente som det er utrolig lett å bli glad i!! <3 Jeg setter sååå pris på ALLE som er med og gjør oppdragene fullkomne!!!! 

Det er samtidig godt å ha så dyktige, modne og nydelige jenter på hånden, for de vet nøyaktig hva det går i og ting går av seg selv :-) Takk enda en gang!! <3


Vasking og stryking av alle kjolene hører også med, og er noe jeg gjør før hvert ett oppdrag. Det tar litt tid, men er samtidig verdt det når "arbeidsdagen" begynner.

"Uten mat og drikke duger helten ikke" ..Viktig med mat i magen før arbeidet begynner.

Nydelige Rebecca <3


Dette er sjelden kost! En stor bukett med flotte og flinke jenter :-) 

Som regel er vi enten tre eller fem jenter på et oppdrag, men denne gangen var det ønskelig med åtte. Og slik ble det altså!! ;)

 
Det er alltid en fryd å jobbe med deg Terje!! Du som bringer liv og latter inn i "leiren" og samtidig er en del av oss :-)
Her er det også aller første gang vi benytter oss av hjelp fra det motsatte kjønn. Kunden ønsket to hankjønn, og slik ble det :-) En artig vri!
Hahaha, må le litt av disse bildene! Rett og slett fordi jeg egentlig aldri tar slike bilder. Og det var mere ment som en spøk fra min side, da jeg ikke tar meg selv så høytidelig!! :-P

Måtte jo teste kameraet på den nye I-fuuuunen min ;)

Linda var så sulten, så hun tok likeså godt HELE fruktfatet!! JA TAKK!! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits