En fantastisk start på året!

Jeg ønsker ikke å ha noen nyttårsforsetter, da jeg mener de mindre og realistiske gjennom året er mye viktigere og lettere å forholde seg til.

Uansett; etter mye spising og kos i julen, så føles det godt å starte på friskt og hive seg på en diett. Jeg trenger å ta av noen kilo og bli litt tightere i kroppen igjen. Treningen har dessverre blitt bortprioritert også, pga jobben. Man kan vel trygt si at det er både fordeler og ulemper med å være selvstendig næringsdrivende og drive sin egen klinikk..

Nå kommer jeg til å veie og måle meg hver uke, for da er det enklere å se resultater. Dessuten er det artigere når man ser at det man gjør virkelig hjelper.

Dagen i dag startet med en kopp "Big Ben"; en type te med koffein som jeg drikker hver morgen. Og som også er ypperlig før trimmeturen. Frokosten åt jeg ikke før kl 14 i dag, men jeg hadde faktisk masse energi i forkant, så jeg følte ikke behovet for mat var tilstede før da :)  

 Dietten jeg følger er det personlig trener Marius Heitmann som står bak. Han trente jeg fast hos i 2008/2009, og dietten han lager er utrolig effektiv!! 

http://starshapeblog.blogspot.no/2008/04/cowgirl-workout.html 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits