110 års dagen til Wenche, Kjersti og Susanne!

Tante Kjersti ble nylig 50 år, tante Wenche ble 40 år nøyaktig èn uke etterpå, og min kusine Susanne ble også nylig 20 år. Så de slo likeså godt sammen alle tre jubileene til ett stort familieselskap sist helg (dagen etter Mettes feiring). Ble to store selskap den helgen, men utrolig koselig! November er en ellers så trist måned, så jeg elsker at det skjer litt! :-))

 Det ble servert god mat og drikke, flotte taler, kaker, quiz og ikke minst en artig visning av gamle bilder av alle tre ;-) 


Ble mange gode og morsomme historier underveis. Noe som synes godt her! ;-)

 
Bestefar var først ute med tale. Han er bestandig så flink med å fortelle. Jeg har kanskje ikke sagt det tidligere, men han sitter på et stort talent innen dikt. Han har skrevet mye opp gjennom årene, og jeg får bestandig noen ord i anledning bursdager o.l. Noe jeg setter veldig høyt! <3


Min flotte kusine Rebecca! <3
 

Flere bilder kommer.. :-) Og jeg legger dem inn her :-)

 
Mitt søskenbarn Thomas var også ei av flere som holdt tale denne kvelden :-) Var så koselig å høre dem alle fortelle.


Nydelige dere er! <3 Du kledde virkelig kjolen din Wenche. Artig at du fant den i NY! :-)


Mitt søskenbarn Simen :-) Rart hvor fort årene går. Husker ham så godt som liten, da vi passet ham :-)


Vi ble oppdelt i lag da vi skulle ha quiz, og her er bror og søster i dyp konsentrasjon ;-) Vårt lag kalte vi for Sandy; etter stormen som herjet i NY, og som vi nesten fikk oppleve på nært hold.


Bestefar <3

Sisters!! :-)) Dere holder dere utrolig godt alle sammen, om jeg får si det selv!! Er jo stolt over å ha ei så vakker og sprek mor også da! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits