Mette 30 år!

I år var det Mettes tur til å runde 30 år. Jeg fikk så dårlig samvittighet fordi jeg ikke fikk anledning til å komme i hennes 29 års dag, så jeg har i flere måneder tenkt at i år skulle jeg ta igjen og arrangere den store bursdagen hennes :-) Vi ble en herlig liten gjeng med hennes aller nærmeste; både kjæreste og venninner, sist helg. Og vi spiste nydelig mat på restauranten Smia Galleri på Vålerenga. Her har jeg aldri vært før, og jeg forstår nå at jeg har gått glipp av noe. Denne restauranten er liten, intim og stemningsfull. Og faktisk kåret til nr 2 over de mest romantiske restaurantene i hele Oslo. Kun slått av Klosteret. Sammen med Henrik, hennes kjæreste, klarte vi å holde dette tett helt til de dukket opp til middagen. Artig med overraskelser, når man vet hovedpersonen setter så stor pris på det <3

 
Nydelige Mette! :-) 

Vi fikk servert en liten hyggelig sak før resten kom på bordet. Hjort var det vel.. :)

 
Se, så fin!!! Moren til ei av hennes venninner som har laget denne. Mette er jo speider, så denne passet jo perfekt!!


Alle som har bursdag, får sin egen rose, som er smidd der hos dem :-) Vil ha sånn rose jeg også! Ikke lenge igjen til min egen bursdag..*hint hint* ;-)

 
Etter anbefaling fra jubilanten selv, så ble det villsvin på meg. Noe som faktisk smakte ganske godt :-) Gøy å prøve noe nytt. Synes det er viktig å være litt åpen også, selv om jeg innimellom er noe skeptisk ;-)

 

Veldig koselig å bli kjent med dere, Helena og Anne <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits