Ny time hos linergist Solvår Hegge!

Etter eget ønske om litt småjusteringer på brynfargen, var jeg hos Solvår og Ellipseklinikken for et par dager siden.
Solvår Hegge er utdannet hudterapeut og linergist, og er etter min og veldig mange andres mening Norges aller beste på permanent make up! Hun er en perfeksjonist ut til fingerspissene, og det er nettopp dette som gjør henne til en klar èner!

Det som er så fint med Solvår, er at hun jobber flere steder rundt om i Oslo. På denne måten er det lettere for dere der ute å komme seg til henne for behandling :-) Du kan se en oversikt over alle salongene HER!

Hun har 8 års erfaring med permanent make up, og har dessuten spesialisert seg i fargevalg og fargeteknikker. I tillegg holder hun kurs for deg som ønsker å lære permanent make up og bli linergist, og kurs for de viderekomne.

Under kommer noen bilder fra mitt siste besøk: Dere får bære over med meg. Her er det både luesveis, rare uttrykk og vinkler ;-) Men når man ikke har pc med et bildeprogram man forstår seg på, og dermed ikke muligheten til å klippe og lime, så får dere meg som jeg er ;-)

FØR BEHANDLING:


Brynhårene er nappet og formet, og justeringen på fargen gjenstår. Siden jeg er avhengig av kalde farger på huden, valgte hun en farge som er grønn (høres merkelig ut ja, men den er sykt fin og er ikke grønn i det hele tatt). Fargen er derimot mye brukt, og den hindrer røde bryn. Noe jeg vet mange der ute sliter med.

ETTER BEHANDLING:

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med de nye brynene mine!! Fargen, formen og tykkelsen er perfekt!! Hos Solvår kan jeg garantere at du er i trygge hender. Hun tar seg god tid underveis i behandlingen, måler opp brynene dine og justerer dem. Dermed blir resultatet alltid 100%.
Og jeg kan love dere at jeg var skeptisk på å tatovere mine bryn i utgangspunktet! Jeg lot ikke hvem som helst røre dem for å si det sånn! De er trossalt plassert midt i ansiktet, så en dyktig linergist som Solvår er avgjørende for hvordan resultatet blir. Velger dere å få permanent make up, enten det er lipliner, eyeliner eller bryn hos Solvår kan jeg hvertfall garantere at dere ikke kommer til å angre, det kommer rett fra hjertet mitt.

Her er noen etter bilder, som jeg tok hjemme samme kveld:


Sånn til opplysning vil alltid fargen se sterk ut de første dagene etter behandling. Fargen vil faktisk reduseres med hele 40-60% i løpet av en 10 dagers periode. Dermed vil de få et naturlig og pent utseende :-)


Her finner du både hennes telefonnummer, mailadresse og hjemmeside!

Og for de av dere som er på facebook; Solvår har en egen gruppe jeg anbefaler!
SOL Permanent Makeup
Her finner dere alt dere trenger å vite om behandlingen. Det ligger mange før/etter bilder der, og Solvår er veldig flink til å oppdatere den med alt av informasjon og nyheter som finnes rundt permanent make up. :-)

10 kommentarer

m

21.jan.2010 kl.15:23

hei!:) har du botox i pannen?

21.jan.2010 kl.19:19

Du har tatt restylane ikke sant? Jeg vurderer det selv, men jeg er liksom redd for at det skal bli for "synlig". Jeg vil liksom ikke forandre meg, men jeg vil jo gjerne prøve. Da du tok det første gang, var det mange som kommenterte det da?

Linda Kristine

21.jan.2010 kl.22:54

M: Nope! Ser det sånn ut? ;-)
-
Ja, det stemmer :-)
Du trenger ikke bekymre deg i det hele tatt for at det bli unaturlig, og at du skal se annerledes ut.
Går du til en dyktig og erfaren sykepleier, for eks. på Ellipseklinikken eller Clinic Adlib kan jeg garantere deg at du blir fornøyd. I mange tilfeller settes det bare 0,5ml sprøyte første gangen, så kan man heller fylle inn de siste halve ml siden, hvis man ønsker mer. Restylane er perfekt til å fylle og forme leppene med, og det legger seg naturlig og jevnt ut i leppen. Det var ingen som la merke til det første gangen, jeg fortalte det ;-) Da var jeg hos Ellipseklinikken på Smedstad. Jeg var veldig fornøyd den gangen, og er det fortsatt. Så er det noe du har lyst til å prøve, så kommer du ikke til å angre :-)
Klemmer fra Linda :-)

Janis Maria

22.jan.2010 kl.22:28

Nice!! :)

Håper alt er bra med deg babe :)

Klem

23.jan.2010 kl.12:42

Takk for gode råd:-D

Linda Kristine

23.jan.2010 kl.20:36

Alt er bra her jenta :-)) Takk for søte ord. Klemmer.
-
Bare hyggelig! :-)

Bettinamundsen.blogg.no

14.feb.2010 kl.23:44

Hyggelig å hilse på deg i dag da Linda:-) Du hadde vakkre bryn. Men det skulle jo bare mangle når de er laget av tante sol;)

Linda Kristine

15.feb.2010 kl.00:31

Hei Bettina!
Takk det samme!
Veldig hyggelig å hilse på. Også så flink du var å hjelpe tanten din :-)
Så sant, så sant...Solvår er superflink!! Er svært fornøyd med brynene mine også :-))
Klemmer til deg :-)

20.mar.2012 kl.23:17

Hvor mye betalet du? Veldig fine :)

Linda Kristine

21.mar.2012 kl.23:17

Hei!

Tusen takk :-)

Gå inn på hjemmesiden deres: www.solhegge.com.

Der finner du all info du trenger rundt permanent make up! :)

Klem fra Linda.

Skriv en ny kommentar

hits