Glamourjentene utgår i påsken...

27369311233755545571n400
Som dere sikkert har sett, så har ikke TvNorge vist serien vår i dag.

Dette skyldes rett og slett at det er påske.

Vi lover uansett å komme sterkt tilbake med en ny og spennende episode torsdag 16. april kl. 20:30!

Dette er hva som skjer i episode 5:

Jentene i Rask Models har spilt inn en egen låt, ”Candystore”, som de nå skal lage en koreografi til. Noen sliter mer enn andre for å få med seg trinnene. Helene har sagt at det er nå eller aldri. Kine Charlotte blir alltid nervøs før hun skal prestere og øver hjemme på stua før premieren. Jentene fremfører showet på et utested i Kristiansand, og Helene blir rørt til tårer. Hun er som en stolt mor. Dette er alle jenters drøm, mener Helene. 

Jeanette Helen er på sitt første covershoot. Det går ikke helt etter planen når ”Vi menn” fotografen velger å ta lettkledde bilder i gamle kirkeruiner. Jeanette Helen strekker seg langt og tøyer egne grenser for å få til et bra cover. Hun viser frem resultatet til kjæresten Kim, som er stolt av det hun får til selv om han til tider kan han bli litt sjalu når andre menn ser på dama hans. 

Linda skal hoppe i fallskjerm og faren har kommet på besøk for å se på. Faren ble utsatt for en alvorlig motorsykkelulykke da Linda var liten. Ulykken har ført de nærmere hverandre og Linda har alltid vært en stor støtte for han. Faren er stolt av Linda og det hun gjør, også innen glamourbransjen. Linda er glad for at hun var såpass voksen da hun valgt å gå inn i denne bransjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits