Etterfyll av bryn.

I forrige uke var jeg hos Solvår Hegge for etterfyll av mine bryn :-)

Siden de ble tatovert tynne første gang (noe som alltid er lurt, da man ikke kan gå motsatt vei), så ønsket jeg å fylle dem inn litt mere. De fleste som tatoveres, gjør det på denne måten. 

cimg7361
cimg7362

Slik så brynene mine ut rett etter annen gangs behandling. Liker formen kjempegodt!!!

Jeg skal tilbake til Solvår nærmere sommeren, for siste og avsluttende etterfyll. Dette blir bra :-)

cimg7336

Tusen hjertelig takk for knallgod tatoveringsbehandling Solvår! Med deg føler jeg at jeg er i trygge hender :-)

5 kommentarer

Mia

04.apr.2009 kl.21:29

Det ble veldig pent! ser naturlig ut! Napper du vekk dine egne bryn som vanlig hele tiden når du har tatoverte bryn? og hvor mye koster det?

eileen_

10.apr.2009 kl.16:10

fassongen på brynene dine er utrolig fine linda!! veldig sånn som på ibiza ...og det kledde deg mega godt!!! :) snuppa snuppaaa!! klem og kos

Linda Kristine

15.apr.2009 kl.23:05

Mia: Takk for det, er godt fornøyd selv :-) Liker formen på brynene. Og nei, det er ikke nødvendig å nappe egne bryn! Jeg fikk faktisk høre at jeg er èn av få kunder som faktisk har brynhår igjen... :-) Mange som har nappet i hjel brynene sine desverre...Så mine brynhår får være i fred, jeg napper bare inntil formen. Prisen ligger på 4500kr. Jeg anbefaler linergist Solvår Hegge!-Tusen takk gullet!!!! :-))))Ja, de ligner veldig på den formen jeg hadde på brynene mine under kalendershooten på Ibiza ;-) Weee!! Endelig!! Kos til den vakre trønderberta!! hehe.... ;-P

Annie

16.apr.2009 kl.14:49

Utrolig fiiine :)Kan jeg spørre om en ting: gjorde det vondt?Jeg har time til Solvår den 28.april :-) Hun kommer opp til Tr.heim å skal fikse bryna mine! Gleder meg... Blir så deilig å slippe å tegne på de hver eneste dag :-o huff..Ser det veldig rart/markert ut de første dagene etter første gangen?? hehe... jeg jobber i ekspedisjon, vil ikke se helt rar ut ;DHåper du kan gi meg litt svar! :DKlemmer!

Linda Kristine

23.apr.2009 kl.14:10

Hei Annie.Det gjør ikke veldig vondt nei. Du kjenner litt irriterende stikk, men ikke verre enn at du klarer det ;-) Solvår er utrolig dyktig, så gled deg :-)))Du ser ikke rar ut nei. Fargen vil være noe markert de første dagene, men husk også at 40-60% av fargen forsvinner igjen...Det kommer til å bli kjempefint, det er jeg sikker på!Stor klem, Linda :-)

Skriv en ny kommentar

hits