Endelig er det min tur!!! ;-))))

Jeg vet det er flere som lurer på nårtid jeg dukker opp i "Glamourjentene".

Nå kan jeg si for sikkert at jeg er med i episode 4, som kommer i morgen!

Dette er noe av det som skjer i morgendagens episode:
Vi følger Jeanette Helen gjør seg klar til sitt første oppdrag som glamourmodell. Hun er strålende fornøyd fordi hun skal få kjøre helikopter til en militærbase - akkurat som Marlin Monroe gjorde. Sammen med Helene og Linda lander de med helikopter blant hundrevis av uniformkledde menn hvor de gjør en opptreden i bikini. Jeanette Helen føler at hun endelig blir sett, og at drømmen hennes er i ferd med å gå i oppfyllelse. Når faren kommer på besøk får hun beskjed om å ikke ta helt av. Det var også nytt for han at datteren har silikonpupper.

Linda jobber som fotpleier og hun får besøk av en dame på 103 år, som også er opptatt av å pynte seg og ta seg godt ut. Deretter tar Linda restylane i leppene, før hun skal være vertinne på en pokerturnering i Riga sammen med flere av jentene i Rask Models. Linn har gjort det samme og jentene koser seg sammen på tur. 

I Trondheim har Eileen malt flere bilder og er spent på åpningen av sin første kunstutstilling. Hun får som alltid god hjelp og støtte av mor og mormor.

n70268103321687787636277
n70268103321687775999075

Bilder fra Poker turneringen i Riga.

Følg med på Glamourjentene på TvNorge torsdag 2.april klokken 2030!


10 kommentarer

Tine

02.apr.2009 kl.21:24

Har akkurat sett på Glamourjentene, og jeg må bare si at du er helt nydelig! Du må virkelig være en av Norges vakreste kvinner. I tillegg virker du som en kjempesnill og hyggelig person. Veldig artig å se litt andre sider av dere jentene :) Hva synes du selv om episoden? Du burde være kjempefornøyd!

Øyvind

03.apr.2009 kl.08:05

Hei!Du er en flott jente. Ser du jobber som fotterapaut. Selv har jeg plattfot. anbefaler du såler for dette?

SiljeMariela

03.apr.2009 kl.12:03

Endelig!!Det var på tide!!Så koseligå "se" deg igjen søta.Håper det blir oslo tur på meg snart, da har jeg fryktelig lyst å møte deg igjen!!er så utfattelig lenge siden!!Du gjorde en veldg bra profil på tv forresten, supernydelig som alltid!*smask!!*

Line

03.apr.2009 kl.17:17

Stemmer det at du er gravid?

Sun

03.apr.2009 kl.19:40

Du er bare helt fantastisk.. Flott jente!

Linda Kristine

15.apr.2009 kl.23:17

Tine: Så søt du er, tusen takk for hyggelige ord :-) Jeg er svært godt fornøyd med egen innsats, og synes jeg fikk vist meg som jeg er. Gleder meg masse til å se fortsettelsen i morgen, spesielt opptaket med meg og pappa. Blir koselig :)-Øyvind: Takk for hyggelig kompliment. Ja, jeg jobber som fotterapeut. Ta gjerne kontakt med din nærmeste fotterapeut, så vil han/hun gi deg gode anbefalinger :-) Støtdempende såler er alltid å foretrekke. Vil si 90% av alle kunder har et behov for såler. Og spesielt hvis man er hulfot, plattfot eller tverrplattfot. Lykke til :-)-SiljeMariela tvillingen min!! :ÅÅååå, nå ble jeg glad!!! Alltid hyggelig med hilsen fra vennen min vettu ;-)))) hihi..Ja, du MÅ si i fra når du kommer på Oslobesøk. Miss u!!!! *klemmer til deg*-Line: Nei, det stemmer ikke. Vet ikke hvor du har det fra? :-)-Sun: Takk for det :-)

Øyvind

17.apr.2009 kl.14:52

Takk for godt råd. Fotterapauten fant ut at jeg hadde veldig mye plattfot. Bode vanlig og tverrrplattfot. Så nå blir det spesialsåler på meg. Har vel normale føtter du?

Linda Kristine

23.apr.2009 kl.14:14

Hei Øyvind.Bare hyggelig, godt å høre at du får hjelp :-)Ja, det sprørs jo helt hva som menes med normal... ;) Men jeg er fornøyd med mine egne føtter ja, og har ingen problemer med dem. Ble veldig bevisst etter utdannelsen...

Øyvind

23.apr.2009 kl.15:30

Det er bra. Vet su om noen av modellene har plattfot som jeg? Sikkert perfekte alle.Ha en flott dag:-)

Linda Kristine

23.apr.2009 kl.18:24

Heisann.Ingen er perfekte, heller ikke jeg.Hvorvidt noen er plattfot eller ei, vet jeg ikke.Hilsen Linda :-)

Skriv en ny kommentar

hits